PDA

View Full Version : dash lights stay on, pwr windows dont work , door chime on etc



whorobj
09-27-2006, 03:24 AM
ok with the key out my dash, cluster and brake lights stay on. the battery is low so theyre dim but when i hook up the charger theyre bright as hell and the tail light housing gets VERY hot, like its getting ALOT of power from somewhere. just the passenger tail light lights up even though both are getting power. yes my grommet on the brake pedal is gone, i did the penny trick, its not the brake switch. You have to unplug the battery to get the lights to go off.


this is on my 89 coupe with a DOHC swap. (its not my dohc harness thats messed up because they stay on even though the ecu is unplugged,


heres some random pics of some wiring

http://uploads.miscforums.org/files/1/P3070034%20%28Medium%29.JPG
http://uploads.miscforums.org/files/1/P3070035%20%28Medium%29.JPG
http://uploads.miscforums.org/files/1/P3070036%20%28Medium%29.JPG
http://uploads.miscforums.org/files/1/P3070037%20%28Medium%29.JPG
http://uploads.miscforums.org/files/1/P3070038%20%28Medium%29.JPG
http://uploads.miscforums.org/files/1/P3070039%20%28Medium%29.JPG
http://uploads.miscforums.org/files/1/P3070040%20%28Medium%29.JPG
http://uploads.miscforums.org/files/1/P3070025%20%28Medium%29.JPG
http://uploads.miscforums.org/files/1/P3070026%20%28Medium%29.JPG
http://uploads.miscforums.org/files/1/P3070027%20%28Medium%29.JPG
http://uploads.miscforums.org/files/1/P3070029%20%28Medium%29.JPG
http://uploads.miscforums.org/files/1/P3070028%20%28Medium%29.JPG
http://uploads.miscforums.org/files/1/P3070030%20%28Medium%29.JPG
http://uploads.miscforums.org/files/1/P3070031%20%28Medium%29.JPG
http://uploads.miscforums.org/files/1/P3070032%20%28Medium%29.JPG
http://uploads.miscforums.org/files/1/P3070033%20%28Medium%29.JPG
http://uploads.miscforums.org/files/1/P3070034%20%28Medium%29%20%282%29.JPG

Greaser_
09-27-2006, 07:52 AM
its a ground that is not connected. check for ring near #1 injector on head, make sure thats grounded. or if S14 check near 02 sensor on head for ring terminal not grounded. check on back of alternator for ground, and on the intake manifold near the throttle body.



it is a ground that is not connected.

whorobj
09-27-2006, 12:13 PM
all of those are grounded

whorobj
09-27-2006, 02:55 PM
bump

whorobj
09-27-2006, 03:23 PM
added pics

whorobj
09-27-2006, 04:05 PM
**** it im going to pull the dash and see if naything got pinched when i put it in

whorobj
09-27-2006, 04:50 PM
dash is fine

Amolao
09-28-2006, 09:37 AM
Did you just do a cluster swap??? You mentioned removing the dash ...???

You have a short somewhere in the cluster or wiring to the cluster....this sounds like your light continuity path is shorted to ground. This controls all lights, and feeds the computer. Thats why also the chime, power windows are affected by it.....

Amolao
09-28-2006, 09:47 AM
oh....:rolleyes:

also check ALL your fuses.......:cool:

whorobj
09-28-2006, 03:50 PM
fixed

gsracer
10-04-2006, 06:16 PM
How I have a freind with the same problem??

sa240
10-04-2006, 09:33 PM
bad brake light switch under dash at pedal and a blown alternator fuse on main relay and fuse box by battery under hood

green91
10-21-2006, 06:28 PM
haha my car does the exact same thing. its very annoying. sometimes the relay will keep clicking until i cycle the key again.