PDA

View Full Version : sr20det need help



**DONOTDELETE**
04-05-2002, 05:44 PM
ok here the thing
my car is running great but i have no turbo power
the blow off valve seem to work,we took of the intercooler out and pass a straight pipe,nothing
by the way i am also using a blitz b.o.v
we try the car,without a intercooler and bov on sathurday it work great now there is no hp
so if you guy have any idea

**DONOTDELETE**
04-06-2002, 06:44 AM
ok here the thing
my car is running great but i have no turbo power
the blow off valve seem to work,we took of the intercooler out and pass a straight pipe,nothing
by the way i am also using a blitz b.o.v
we try the car,without a intercooler and bov on sathurday it work great now there is no hp
so if you guy have any idea

projectsilvia
04-06-2002, 07:12 AM
um, you mean your bov works by it actually BOVing? if it BO, then it should be making boost, which your turbo is working... if thats not the case, then you probably have a bad turbo. as turbo is mechanical, and would not be caused not to function by your wiring... or a boost leak, which is a hole somewhere between your turbo and intake manifold... just some thoughts.

**DONOTDELETE**
04-06-2002, 07:40 AM
Check the intercooler piping and fittings to make sure everything is on there tight, and also check the exhaust manifold for any cracks, leaks..Check your Vacuum on your boost gauge, make sure its making vacum to where it normally is.

Jose
93 240SX SE Super Hicas/VSLD/ABS
99 Mustang GT
www.deeperimage.com (http://www.deeperimage.com)
www.240sxforums.com (http://www.240sxforums.com)

**DONOTDELETE**
04-06-2002, 04:17 PM
we check everything today,its seem that there is boost but the problem is in the motor,no leaks,there is no power at all we bosted 14ps and nothing,i wonder if the fuel pump as something to do,i still have the 89ka24 pump,
its seem that the motor dosent respond to the turbo

**DONOTDELETE**
04-06-2002, 10:21 PM
Timing???