PDA

View Full Version : GTI-R turbo bolt on to s13 red top?



Rangerbob33
12-07-2002, 11:40 PM
GTI-R turbo bolt on to s13 red top?

cdn_w_sr20
12-08-2002, 12:15 AM
You need to alter the lines and hotpipe i think. You have to clock the turbo as well.

asad
12-08-2002, 01:04 AM
There have been at least one or two detailed writeups on this swap. Search and ye shall find.

Asad

AZ_Dave
12-08-2002, 04:02 AM
I have one on mine...it's definetly a pain. But the modifications are different than s15 t28.
1) you'll need to clock it...not too hard, but it's gotta be pretty perfect
2) All your stock oil/water lines SHOULD line up if it's clocked right...I used braided lines anyways. Even the oil oulet will work
3) You will need a custom bracket for the actuator, which I bought off of Escaflowne, and it works pimpness
4) The hotpipe is fine if you have the gti-r outlet pipe
5) the inlet will have to be cut/rewelded with about a 90 degree switch

If you can get an s15, I'd say go for that instead